dijous, 16 de desembre del 2010

DIMARTS 21 A LES 16 HORES CINEFÒRUM

Els dimarts 21 de desembre, a les 16 hores (a l'aula de Història de l'Art), farem un cinefòrum, indicat per als tots els alumnes de l'Escola d'Art en general i els de Filosofia en particular. La pel·lícula que ha estat escollida, després d'una tensa discusió entre el Bibliotecari, el tutor de 2n A i el el professor de filosofia,  és "Blude Runner". Es penjarà un cartell en el propers dies amb més informació.


5 comentaris:

  1. Clar clar... com que hi ha tanta varietat d'opinions entre el bibliotecari, el tutor de 2n A i el el professor de filosofia...!!!!
    De totes maneres, molt bona pel·lícula!

    ResponElimina
  2. Que no s'entenien amb anglès o què?

    ResponElimina
  3. Em sap molt de greu que es sentís tan malament, amb el final del trimestre no vaig fer les proves de so que hauria d'haver fet...
    D'altra banda no sé si va agradar prou... això és el que passa quan idealizem molt una cosa, que els altres llavors troben que no hi havia per tant.. La propera vegada (podria ser al febrer), després dels parcials, ho farem en divendres i triareu vosaltres la peli, a través del fòrum d'aquest blog. Per cert, no es podran dur "palomites" ni dolços si no es dóna una part a l'organitzador...

    ResponElimina
  4. Ñeñeñeñeñeñeñeññeñee

    Divendres l'organitzador, haurà de de tenir en compte que hi ha "gent" que pot tenir ORQUESTRA, per tant, que ho deixi un dimarts que està prou bé.

    El claustre d'alumnes negociarem ,proximament, la proposta de les "palomites".

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.